Invent

Lezingen


Lezingen en workshops over Geld, gedrag en psychologie

Eef en Daniëlle zijn experts op het gebied van geld, gedrag & psychologie.
Eef werkt mee als financieel deskundige bij het programma Uitstel van Executie en bij Koffietijd. Daniëlle schrijft een wekelijkse column in dagblad de Limburger. Zet deze dames bij elkaar en er ontstaat een boeiende ochtend, middag of avond over geld. Van hormoonshoppen tot geldlekkages……van rentestanden tot reclametrucs. Met de nodige humor gaat iedereen wijzer naar huis (inclusief geldtest!). Want geld gaat natuurlijk niet over geld maar over gedrag en keuzes die we elke dag weer maken.

Onlangs is hun boek Geld, gezin en geluk verschenen dat uitgebreid wordt besproken tijdens lezingen aan dienstverleners in de sociale en financiële sector. Denk bijvoorbeeld aan FNV MOOI, de Rabobank, CJG’s, Jeugdzorg en ROC’s.

Zij zijn gespecialiseerd in:

Voor iedereen

 

Voor werkgevers en werknemers

 

Voor scholen

 

Daniëlle en Eef werken op maat. Je kunt een lezing laten verzorgen voor een groepje van 10 of een groep van 300. Saai wordt het zeker niet en iedereen krijgt een gratis digitaal budgetoverzicht.

Wilt u informatie over de mogelijkheden van een lezing of workshop, of bent u van de pers? Neem contact op via Daniëlle: 06-23605424 of Eef: 06-27890063.

 

Scroll to top