Invent

Ouderavonden


Een school, ouderraad of Centrum Jeugd en Gezin kan kiezen voor een thema avond over geld en jongeren. Deze avond is informatief en bedoeld voor alle ouders.

Omschrijving thema avond ‘Hoe krijg ik mijn kind Budgetproof':
Wij bieden een interactieve ouderavond die niet alleen informatief maar ook heel vermakelijk is. De avond wordt verzorgd door Eef van Opdorp, trainer budgetcoach en ook wel bekend van het programma ‘Uitstel van Executie’ op RTL4 met Martijn Krabbé, en haar collega Daniëlle Knapen, budgetcoach en leerkracht. De centrale vraag luidt: ‘Hoe krijg ik mijn kind budgetproof?’ Ouders hebben vaak vragen over hoe ze hun kind het beste kunnen opvoeden wat betreft ‘omgaan met geld’. Aan de hand van Youtube filmpjes, onderzoek en vele praktijkvoorbeelden leren de ouders de gouden regels voor begeleiden van hun kinderen naar een financieel gezonde toekomst. Alle deelnemers ontvangen een budgetoverzicht, want….. oud geleerd is jong gedaan?!

Deze avond wordt vaak georganiseerd door de ouderraad, ingekocht door de school of Centrum Jeugd en Gezin.

Doel:
De ouders krijgen tijdens deze interactieve en informatieve avond op een creatieve manier tips om hun kind(eren) financieel zelfstandig te maken (en te houden).

Duur:
anderhalf uur

Scroll to top